Младеж с дрога спипаха в Сопот, в Пловдив - дилър в момент на сделка

Автор: Plovdiv Now 4921
Младеж с дрога спипаха в Сопот, в Пловдив - дилър в момент на сделка

Младеж с дрога са засекли униформени в Сопот. Те са проверили 18-годишно момче, у когото при личен обиск е била открита и иззета марихуана с тегло 0,373 гр. По случая е започнато бързо производство. Младежът е задържан в ареста на полицията в Карлово.      

За същото престъпление има задържани и в Пловдив. На бул. «Васил Априлов» служители на Второ РУ са засекли 47-годишен пловдивчанин в момент на продажба на метадон. При последвало претърсване от дома на мъжа на ул. «Киев»  са иззети полиетиленови вързопи съдържащи наркотичното вещество «пинака» с тегло 0,29 гр и стъклени шишета с «метадон хидрохлорид» - 68 мл. 

В ареста на Шесто РУ за притежание на наркотици е задържан 49-годишен криминално проявен мъж. При специализирана операция на полицията е извършена проверка в дома на лицето на улица «Джебел». В помещения са открити и иззети 51 броя найлонови пликчета завързани на възел в единия край, съдържащи зелена тревиста маса. От извършената химична справка е установено, че откритото психоактивно вещество е «бонзай». Наркотикът от групата на синтетичните канабиноиди е с тегло 4,84 гр. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина