Турнир по канадска борба в Катуница събира средства за детска клиника

Автор: Plovdiv Now 552
Турнир по канадска борба в Катуница събира средства за детска клиника

Спортът и благотворителността си подават ръка в пловдивското село Катуница. Хора от всички възрасти ще се включат в благотворителен турнир по канадска борба, а събраните средства ще бъдат дарени за изграждането на нова сграда на Детската клиника при УМБАЛ "Св. Георги". 

От няколко месеца насам пловдивското лечебно заведение набира средства за построяване на новото здание. В новия комплекс ще се помещават също клиники по онкология и хематология.

Събитието стартира в 18:00 часа на 23 май на стадиона в село Катуница. Участниците ще могат да премерят сили в турнира по канадска борба и да се включат в приятелска футболна среща между града и областта. За доброто настроение на гостите ще бъдат осигурени хапване и музика.

За да подпомогнат добрата кауза, гостите ще заплатят входна такса от 5 лв. Всеки, който желае да се включи в надпреварата, може да заяви своето участие на телефон 0896689143.  За участниците няма възрастови ограничения. Единственото задължително условие е да носят добро настроение със себе си, споделят организаторите.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина