Спипаха с хашиш пловдивски младеж, хванаха и двама от Садово

Автор: Plovdiv Now 17924
Спипаха с хашиш пловдивски младеж, хванаха и двама от Садово

19-годишен младеж с предишни криминални прояви от Пловдив е бил хванат с дрога на 30 декември в сградата на Пето РУ. В него полицаите са намерили и иззели две бучки кафяво смолисто вещество. По случая е образувано бързо производство. Младежът е задържан за срок до 24 часа. Експертната справка е установила, че дрогата е високо рискова - хашиш. Материалите по случая са докладвани на прокуратурата.

В следобедните часове на 31 декември пък служители на Второ РУ са проверили лек автомобил „ Ланчиа Кана“ в района на Гребната база. В колата са пътували двама мъже от Садово. Открит е бил полиетиленов плик с топче суха зеленокафява тревиста маса с неустановен грамаж, а в пепелника на автомобила са намерени още две подобни топчета.

Експертната справка в лабораторията в Пловдив е показала, че иззетата суха растителна маса е синтетичен наркотик. 21- годишният водач на автомобила и 37–годишният му спътник първоначално са били задържани за срок от 24 часа. Образувано е бързо производство за престъпление по Наказателния кодекс. Материалите са докладвани на Районна прокуратура Пловдив.

Снимка: Илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина