Синът на Цар Киро неразделен с кученцето си, вози го и в луксозната си кола

Автор: Plovdiv Now 24055
Синът на Цар Киро неразделен с кученцето си, вози го и в луксозната си кола

Синът на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро - Ангел, за пореден път показа близка връзка със своя домашен любимец - йоркито, което той нарече г-н Роксън. 

За неговите разходки се грижи самият ромски "принц", но те почти винаги са в близост до палата на династия Рашкови в Пловдив. От публикациите му в социалната мрежа фейсбук, става ясно, че г-н Роксън и неговият собственик кръстосват редовно пловдивските улици, но с личния автомобил на Рашков.

 Йоркито изпълнява ролята на бодигард на богаташа и си има собствено място във возилото - седалката от дясно на шофьора, на която се разполага върху червен кожен салон. 

"В очите на Г-н Роксън има много повече искреност ,отколкото у много други хора..." - написа синът на Цар Киро към последния си споделен фотос. 

Синът на Цар Киро не крие, че няма проблеми с парите. Всяка сутрин и вечер той поздравява "поданиците" си със своя снимка във фейсбук, на която държи чаша с кафе - за започване да деня и чаша вино - с пожелание за хубава вечер, позирайки с пръстени, златни ланци, кръстове и часовници.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина