Пиян мъж нападна с нож продавачка в магазин край Пловдив, искал я за жена

Автор: Ива Модова 5529
Пиян мъж нападна с нож продавачка в магазин край Пловдив, искал я за жена

Мъж преспа в ареста и бе глобен по указа за дребно хулиганство след серия от неприлични предложения към продавачка в магазин в Пловдивско. Той дори бил въоръжен с два ножа, които размахвал пред нея.

Неприятната случка се разиграла в село Браниполе посред бял ден. Видимо пиян, мъжът посетил магазин за строителни материали, намиращ се в центъра на населеното място.

Той носил бутилка с бира със себе си, както и два ножа, които държал в предния джоб на работния си гащеризон. Вместо строителни материали, пияният поискал от продавачката да я заведе на море, че я искал за жена и отправил неприлични предложения спрямо нея.

Притеснено момичето излязло от търговския обект и помолила господина да напусне, като той отказал. Продължил да я следва и да настоява за интимности. Продавачката се принудила да го заплаши, че ще повика полиция, но получила реплика: „Не ми пука. Нека да дойдат, какво като дойдат”. Мъжът извадил и двата ножа, които размахал.

За помощ момичето се обърнало към колега – продавач на сергия за плодове и зеленчуци. Това ядосало пияния, който я хванал за ръката и започнал да я дърпа.

Свидетели на грозната сцена повикали полиция. Те разтървали дамата от похотливия мъж, а междувременно на място пристигнал екип на Първо районно управление.

Униформените заварили мъжа в средата на улицата, които псувал хората, помогнали на „възлюбената му”. Той бил арестуван и отведен в структурното звено на МВР. Там мъжът прекарал 24 часа и бил отведен в Районен съд, за да бъде санкциониран за своеволията си.

Вече трезвен, мъжът заявил, че не е нападал никого и не е заплашвал продавачката. Отказал да се признае за виновен.

Въпреки думите му, съдиите му наложиха санкция по указа за дребно хулиганство. Тъй като мъжът е с чисто съдебно минало, работещ и неосъждан, магистратите проявиха снизхождение и го наказаха с минимална по размер глоба, а именно 100 лева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина