Освободиха от длъжност зам.-кмета на община “Родопи“ Борислав Инчев

Автор: Plovdiv Now 8398
Освободиха от длъжност зам.-кмета на община “Родопи“ Борислав Инчев

Зам.-кмет на община "Родопи" Борислав Инчев е освободен от длъжност, научи TrafficNews. Към момента не се съобщават мотивите, които са накарали кметът на общината Павел Михайлов да вземе това решение и не е ясно кой ще заеме поста на Инчев.

Пред TrafficNews вече бившият зам. кмет каза, че това решение е било изненада за него и му трябва време да помисли над това.

„Вчера късният следобед кметът  Павел Михайлов ме извика и ми съобщи за своето решение. Не знам дали има причина и каква може да бъде тя, но той не е длъжен да ми дава обянение. Той се позовава на една разпоредба в Закона за местното самоуправление и местната администрация, която сочи ,че зам. кметовете могат да бъдат освобождавани без предизвестие.  По време на разговора ни, господин Михайлов ми изказа благодарности за работата, която съм свършил до момента, но може би трябва той да каже причината за това негово решение” , каза пред медията ни Инчев.

Той добави, че към този момент не може да коментира какви ще бъдат работните му задължения , но сега ще се отдаде на собствения си бизнес - пчеларство. Относно информацията , че кметът на Община Родопи Павел Михайлов  ще даде пресконференция относно темата, Инчев сподели, че не е запознат за това и не знае кога ще се проведе тя. Медията ни потърси и за коментар кмета Павел Михайлов, за да коментира темата, но той не вдигна телефона си.

Преди да заеме длъжността си в община "Родопи", Инчев беше кмет на пловдивския район "Южен". 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина