Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов и председателят на ОбС Владимир Маринов с поздрав за Рождество Христово

Автор: Plovdiv Now 5092
Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов и председателят на ОбС Владимир Маринов с поздрав за Рождество Христово

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов и председателят на ОбС „Родопи“ Владимир Маринов отправиха поздрав към жителите и гостите на общината по случай Рождество Христово.

„В Рождествените дни, когато честваме раждането на Сина Божий, се събираме отново край празничната трапеза, спазваме утвърдените открай време традиции и сме с най-близките си хора. Пожелавам ви в тихата и свята нощ на Рождество Христово да бъдете заедно със семействата си, да показвате взаимно уважение и да се обичате. Защото най-скъпият подарък не е под елхата, а е в сърцето! Там, където се чувстваме най-спокойни и най-щастливи – у дома.

От свое име и от името на общинска администрация „Родопи” от сърце са пожеланията преди всичко за здраве на Вас и близките ви, много топлина в сърцата и домовете ви, благоденствие и късмет! Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще!

Вярвам, че сплотени ще вървим по общия път за развитие на община „Родопи“.

Нека не забравяме и хората, които имат нужда от подкрепа. Нека, както ни е завещал Иисус Христос, им подадем ръка и помогнем! Пожелавам Ви светло и благословено Рождество Христово. Да посрещнем сплотени, щастливи и уверени в силите си Рождество Христово!”, казва в обръщението си кметът Павел Михайлов.

В своето обръщение председателят на ОбС „Родопи“ Владимир Маринов пише: „Рождество е време, в което всеки от нас дава – дава любов, дава надежда. Това е празник на мира, на вярата за по-добър утрешен ден. Нека тази вяра бъде водеща в следващите месеци, празниците да бъдат вълнуващи, а споделените мигове – запомнящи се.

Нека има топлина в домовете, щастие, благоденствие и късмет!

Да бъдем по –спокойни, по – силни, позитивни и благодарни за това, което имаме!

Да си пожелаем един мирен и по – добър свят!“

Заместник-кметът по строителство Емилия Иванова пожелава на всички една вълшебна Коледа, изпълнена с безброй радостни мигове. „Нека с надежда, вяра и топлина в сърцата да посрещнем Рождество Христово, заобиколени от семейство, близки и приятели и да си пожелаем здраве, мир и благодат”.

В своето послание заместник-кметът по образование Радка Караилиева казва: „Пожелавам ви здраве, късмет във всеки дом, благополучие и успехи във всяка начинание. Бъдете щастливи и правете добри дела! Да посрещнем сплотени и уверени в силите си новата 2024 година”.

Обръщенията завършват с пожелания за здраве, късмет във всеки дом, благополучие и успехи във всяка начинание.

СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина