Хотел край Пловдив стана носител на наградата „Най-добър градски СПА хотел“ СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now   6171
Хотел край Пловдив стана носител на наградата „Най-добър градски СПА хотел“ СНИМКИ

Пловдив е град, нареждащ се сред челните туристически дестинации – с микс от богата история и модерен ритъм, градът на тепетата се налага все повече като зона с ускорена динамика. Всичко това бе отчетено от БХРА -  на престижните награди на Българска Хотелска и Ресторантьорска Асоциация бяха отличени най-заслужилите места за почивка, ресторанти, хотели и пътеводители и партньори, сред тях и Парк и СПА Хотел Марково.

В столицата БХРА раздаде годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. асоциацията избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество. Първенец в категория „Най-добър градски СПА хотел“ е Парк и СПА Хотел Марково, който дава възможност  да се насладите на спираща дъха панорамна гледка както към гр. Пловдив, така и към живописните склонове на Родопите. Гостите на комплекса се радват на хармонична почивка и успешни бизнес срещи – в условия, създадени с усещането за комфорт, лукс и внимание към детайла. 

Приоритет в политиката на Парк и СПА Хотел Марково е безкомпромисно високото качество при  нивото на обслужване, подбора на използваните хранителни  продукти, предлаганата козметика и цялостното преживяване. Гостите на комплекса се радват на подбрани услуги, а в СПА центъра акценти са красотата и здравето. С безупречен професионализъм, висококвалифицираният екип Ви въвежда в тайните и вълшебствата на богата палитра от класически и екзотични масажи, СПА терапии и ритуали. В комфортна обстановка и стилен дизайн Парк и СПА Хотел Марково подарява магично СПА преживяване -  символ на перфектното място през всеки сезон на годината. 

Всичко това го прави привлекателен център за важни обществени събития, специални гости и медии, и дава надежда, че за в бъдеще Пловдив ще се позиционира като още по-привлекателен център на туристическата карта на България.

Пловдив е град, нареждащ се сред челните туристически дестинации – с микс от богата история и модерен ритъм, градът на тепетата се налага все повече като зона с ускорена динамика. Всичко това бе отчетено от БХРА -  на престижните награди на Българска Хотелска и Ресторантьорска  Асоциация бяха отличени най-заслужилите места за почивка, ресторанти, хотели и пътеводители и партньори, сред тях и Парк и Спа хотел Марково.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина