Арестуваха купонджия от Пловдивско заради силна музика, скандал със съседи и бягство от полицията

Автор: Ива Модова 7741
Арестуваха  купонджия от Пловдивско заради силна музика, скандал със съседи и бягство от полицията

Мъж от пловдивското село Устина бе задържан, прибран в ареста за 24 часа и глобен, след междусъседски скандал заради купон. Спорът възникнал преди седмица в квартал "Изток", минути преди 15 часа.

Подпийнал мъж решил да се забавлява, като надул докрай музиката от стерео уредбата си у дома. Половината село кънтяло от песните и виковете от къщата. Търпението на комшиите се изчерпало и те потърсили сметка от почерпения купонджия. Забележките им не били добре дошли от господина и вместо да намали музиката, той спретнал скандал. Кавгата ескалирала и се наложило да бъде повикана полиция.

На място органите на реда потушили страстите между съседите и с няколко думи накарали мъжа да намали музиката. Вече спокоен, той се съгласил и патрулът си тръгнал. След по-малко от час отново бил подаден сигнал от селото за висока музика, викове и скандали. Екипът се върнал и заварил пияния купонджия да хвърля камъни по къщата на оплакващите се съседи и да ги псува.

Още със слизането на полицаите от колата, мъжът избягал към гората. Униформените направили обход в района, но не успели да открият партизанина. На следващия ден обаче, нарушителят бил установен и задържан. Той бил откаран за 24 часа в ареста, където му бил съставен акт за дребно хулиганство. След еднодневния престой в килията, същият бил откаран в Районен съд – Пловдив за потвърждение на наказанието.

Магистратите решиха, че действително има данни за авторство на деянието и го глобиха със 150 лева. Решението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина