Цветанов в Раковски: Не обсъждаме предсрочни избори в партията

Автор: Plovdiv Now 4062
Цветанов в Раковски: Не обсъждаме предсрочни избори в партията

Бюджетът за 2019 г. предвижда увеличение на заплатите в бюджетната сфера с 10% и на учителските възнаграждения с 20%. „Отпускат се 500 млн. лв. повече за здравеопазване и 500 млн. лв. повече за образование. Ще изразходим толкова, колко можем да изкараме и така няма да натоварим държавата“. Това съобщи Цветан Цветанов по време на срещата тази вечер с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Раковски. Срещата се проведе в читалище „Св. Св. Кирил и Методий“, като на нея присъстваха и кметът на Раковски Павел Гуджеров, областният координатор на партията Георги Мараджиев и депутатите Младен Шишков, ген. Константин Попов, Христо Грудев и Запрян Янков.

Цветанов подчерта, че в ГЕРБ предсрочни избори не са обсъждани. „За 2019 г. планираме да участваме в европейски и местни избори. Вотът за членове на Европейския парламент ще бъде барометър за настроенията на хората и един успех на тези избори ще даде тласък на подготовката ни и за местните“, отбеляза той.

По отношение на президентското вето върху данъчните закони, Цветанов коментира, че новите промени всъщност ще натоварят собствениците на по-мощните автомобили, които са на 20 или повече години. "За други собственици - като например тези на 14-годишни автомобили, ще има облекчения", коментира той. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина