В крак с времето! Перущенци плащат данъци чрез интернет платформи

Автор: Plovdiv Now 5594
В крак с времето! Перущенци плащат данъци чрез интернет платформи

Перущенци от днес вече могат да плащат дължимите към общината данъци на касите на Изипей или чрез интернет системата Ипей в  страната и целия свят бързо, евтино и лесно.

Интернет плащането става след регистрация на платформата Ипей и следване на всички указани стъпки в нея. Регистрациятае еднократна и постоянна.Платформата има версия и на английски език и може да се ползва от чужденци.

Гражданите ще плащат, без да носят печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени. Не е нужно да попълват документи или да звънят в общината и да търсят предварителна информация за задълженията си. Информацията излиза веднага след въвеждане на ЕГН или БУЛСТАТ и се плаща веднага. Тя е винаги актуална, защото е в реално време.

Информация за плащанията моментално постъпва в общината и дублиране на плащането на данъците е невъзможно. Електронните плащания улесняват и шофьорите. Всеки автомобил с регистрация в община Перущица може да мине годишен технически преглед, веднага след като данъците му бъдат заплатени автоматично някъде в страната или чужбина. Плащането спазва и 5%-ната ежегодна отстъпка до края на всеки април.

Изипей към момента има 2 398 каси в цяла България. Те са с гъвкаво работно време, удобно за хората. Много от тях работят и в почивни, и празнични дни. Онлайн разплащането е съгласно Закона в последователността на издължаване на данъка - от най-старо към най-ново задължение.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина