Момичета паднаха с АТВ край Върховръх, пострадаха сериозно

Автор: Plovdiv Now 23769
Момичета паднаха с АТВ край Върховръх, пострадаха сериозно

Автор: Георги Тошев

Две момичета са пострадали сериозно след инцидент с АТВ в района на вилна зона Върховръх, научи TrafficNews. По думите на читателка момичетата са в кома, след като са паднали от превозното средство.

„Години наред правим опити да спрем местните хлапетии и безнаказаното им ширене с мощни АТВ машини, гордо закупени от мама и тате на територията на местност Връховръх. Пускани са жалби в РПУ Стамболийски пращани са снимки, но местната общност продължава да има усещането за безнаказаност и да смущава цяло лято почиващи и гостуващи  с прах и тътен от прогнилите им ауспуси. За съжаление бездействието на РПУ Стамболийски даде негативният си ефект и тази седмица две момичета са в опасност за животите си след като излетяха малко под Хижа „Родопа”, където работят за летният сезон”, разказа още нашата читателка.

По думите ѝ инцидентът се е случил в работно време, а АТВ-то е собственост на хотела и отговорност за това момичетата да шофират време на работа носи управата на хижата.

От TrafficNews се свързаха с хижа „Родопи”, от където отказаха коментар за инцидента.

От МВР поясниха за медията, че инцидентът се е случил миналата седмица и че пострадалите момичета са над 20-годишни, като едната от тях в по-тежко състояние. И двете момичета са правоспособни. По случая е образувано досъдебно производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина