Младежите в Перущица вече се радват на чисто нова спортна зала

Автор: Plovdiv Now 17480
Младежите в Перущица вече се радват на чисто нова спортна  зала
Новата общинска зала за фитнес в Перущица бе открита днес с теържествен водосвет. Тя се намира на първия етаж на ОУ „Петър Бонев“, което вече е оборудвано с напълно обновен кухненски блок.
Основният ремонт беше извършен след възложена обществена поръчка от Община Перущица на стойност 69 337,61 лева и след приключване на дейностите залата беше прехвърлена за стопанисване на Общинското предприятие „Благоустрояване, спорт и социални дейности“.
 
"Основното ми предизборно обещание към младежите на Община Перущица е изпълнено.
Предприятието оборудва и подготви залата с необходимите уреди и допълнения, за да отговаря на изискванията за фитнес зала.
Сега залата е със система за постоянен достъп с видеонаблюдение и автоматично заключване на входа. Така можем да гарантираме безопасната и приятна тренировка на всички в часовия диапазон от 06:00-23:00 часа всеки ден.
За максимално използване на новата фитнес зала е налична опцията за издаване на персонализирана карта, която предоставя възможности за различен брой посещения.
Заплащането на потребителските такси ще се извършва на място във фитнес залата от 08:00-12.00 и от 13:00-17:00 часа, всеки работен ден.
За удобство на трениращите има съблекални и душове.
Вярвам, че с тази нова придобивка младежите, а и всички, които искат да тренират ще бъдат по-удовлетворени от услугите, които предоставя Община Перущица", написа кметицата Мария Вълканова. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина