Красивата Елена от Кричим се бори за титлата Miss Universe, да гласуваме!

Автор: Plovdiv Now 36784
Красивата Елена от Кричим се бори за титлата Miss Universe, да гласуваме!

Победителката в конкурса Miss Universe България 2021 Елена Данова от Кричим ще представя страната ни на един от най-престижните международни формати за красота Miss Universe. Юбилейното издание под номер 70 ще се проведе в Ейлат, Израел през декември.

„Чувставам се изключително щастлива и горда, че имам възможността да представя нашата страна на този престижен форум. Надявам се да оправдая очакванията на всички“, казва красивото момиче.

Елена е на 21 години. Студентка е в Софийски университет със специалност “Връзки с обществеността”. Владее английски и немски език. През свободното си време обича да пее и взема уроци по актьорско майсторство. 

Всеки може да я подкрепи, като даде своя глас на официалния сайт www.missuniverse.com и мобилното приложение #MissUniverse под името на България!  Изтеглянето на мобилното приложение и даването на един глас са напълно безплатни. Гласуването ще продължи до самия финал и ще е решаващо за избора на Топ 20!

За големия успех Елена получи поздравления от кмета на община Кричим Атанас Калчев. 

"Притежателката на таланта, грацията, красотата, смирението и увереноста! Пожелавам й здраве, късмет и много успехи през годините напред!", заяви градоначалникът. 

Припомняме, че през месец май тази година Елена спечели и титлата „Царица на розата Карлово 2021“.

Подобни новини

Огнян даскалов

Как можем да гласуваме

22:48, 08.12.2021
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина