Пловдивски шофьор свали пътничка за Хисаря, нямала дребни пари за билета

Автор: Валерия Василева 12574
Пловдивски шофьор свали пътничка за Хисаря, нямала дребни пари за билета

Жена от град Хисаря бе оставена без транспорт за дома си, защото имала едри пари и шофьорът на автобуса, нямал да й развали. Така тя не е успяла да си закупи билет за Хисаря и останала на гарата. За унизителното преживяване сподели самата жена пред наш репортер.

По думите й, това се случва за втори път и при един и същи шофьор.  Последно дамата е била свалена в сряда, минути преди 17 часа.

„Качих се в автобуса от Пловдив за Хисаря. По разписание той тръгва в 16:50. Подавайки банкнотата от 10 лева на шофьора, той ми заявява, че няма как да ми върне и ме върна на спирката. Беше унизително, тъй като това ми се случва за втори път при същия водач”, сподели читателката ни.

Възмутена тя отишла до гишето на компанията, обслужваща линията – Хеброс бус. Там служителките й заявили, че за нередности трябва да се обади на посочения в сайта на фирмата телефон или да посети офиса им. Жената позвънила, но никой не отговорил.

„Аз трябваше да се прибера, а не да обикалям офиси и гари. Въпросният господин е длъжен да има пари, за да връща или поне когато събере такива да ми върне. Не е нужно да ме сваля”, допълва читателката ни.

През последните години сме ставали свидетели на какво ли не действия от страна на водачите. Както в извънградските, така и в градските линии, нередностите са всекидневие.

Наш репортер се опита да се свърже с фирмата превозвач на посочения телефон. За пореден път обаче опитите ни останаха без резултата.  За становище потърсихме управата и по имейл, но се оказа, че и това средство за комуникация е неефективно, тъй като той е невалиден.

Подобни новини

Марков

Не за първи път се случва, има някои шофьори,които имат всичко за бащиния!!! Зависи изцяло в какво настроение са! !!

10:41, 16.02.2019
Отговора 0
Отговор

Vasil

Още един глупак на които света е крив

04:42, 16.02.2019
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина