Гражданин призовава който си познае боклуците на сметище в хисарски квартал, да иде да си ги събере

Автор: Plovdiv Now 5942
Гражданин призовава който си познае боклуците на сметище в хисарски квартал, да иде да си ги събере

За изпратен сигнал от възмутен гражданин за нехайно отношение към природата съобщава сайтът ПБ Новинар. Иван Милев от Хисар е сезирал в писмо за голямо количество боклуци, разхвърляни в близост до училището в хисарския квартал Момина баня.

„Искам да ви покажа една гледка на човешка простотия и нечовешкото отношение към природата и самите нас. Това е място, намиращо се на 100-150 метра от последните къщи в гр.Хисаря, кв Момина баня (до двата блока и ОУ Васил Левски) в дерето, посока Веригово, а от ляво остава стадиона.

Мястото се е превърнало на сметище , изсипани са тонове боклуци, както от строителни отпадъци та до детски колички, найлони, пластмасови столове, автомобилни гуми и какво ли още не. А от там постоянно минават хора, кой да си разходи кучето(като мен), кой на разходка.

Като деца там сме израснали, понеже живея точно там, в същата махала на ул. „Люляк“ , и нямаше такива боклуци, беше си направо парк. Та мисълта ми е ако сигнализирам медиите  дали някои органи на Властта няма да си влезнат в ролята, да го почистят и да сложат примерно едни предупредителни табели с парично наказание, пък видиш ли ти може да има ефект. Пък някой може и да си познае боклуците по снимките които съм ви пратил и да отиде да си ги събере…“, разказва Иван Милев.

Оставяме написаното от Иван Милев и снимките, предоставени от него без коментар, но очакваме реакция от местната власт.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина