Певицата Росица Пейчева вдигна сватба край Асеновград

Автор: Plovdiv Now 92496
Певицата Росица Пейчева вдигна сватба край Асеновград

Народната певица Росица Пейчева каза заветното "Да" на любимия си Николай Петров. На 31 май двойката се врече във вечна вярност, а свидетели на обета бяха гримьорът на звездите Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони и голямата фолклорна изпълнителка Данка Цветкова -  гл. ас. д-р и преподавател в АМТИИ.

Щастливото събитие се случи в Асеновград. По-рано през деня младоженците сключиха църковен брак, а в след това празнуваха в хотелски комплекс "Чифлика" заедно с приятели, близки и колеги на Роси и Ники, които станаха част от така специалния за тях ден.

Кумът Мис Бони първи пусна селфи с булката и младожеца, а след това се включи и с живо видео, от което се вижда как голяма група гайдари свирят, а заедно с тях, с родопско изпълнение се включва и Росица Пейчева - като специален поздрав за всички гости. 

За своя първи сватбен танц Роси и Ники избраха вечната песен "I will always love you" на Уитни Хюстън. Булката, пък изглежда повече от ослепително в красива, дълга бяла рокля и небрежно пусната коса.

Сред най-елегантните гости на тържеството е и домашният любимец на семейството - кученце, порода Йоркширски териер. Животното събра погледите със специално ушит за събитието костюм - риза, сако и папионка.

Припомняме, че съвсем скоро Росица Пейчева получи и годежен пръстен. За щастливото събитие съобщи самата тя като публикува снимки, на които е заедно с годеника си Николай Петров, а на един от кадрите показва и елегантното бижу, поставено на безименния пръст на дясната й ръка. 

Въпреки че Роси Пейчева е на 46 години, тя доказа, че никога не е късно да намериш щастието. Гласовитата певица и нейната половинка са заедно от няколко години, като се радват на една истинска, голяма и прекрасна любов. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина