Златна статуетка за д-р Сотиров от Белащица и признание за личен лекар на годината

Автор: Plovdiv Now 9727
Златна статуетка за д-р Сотиров от Белащица и признание за личен лекар на годината

Председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекарите в Пловдив д-р Костадин Сотиров бе отличен с една от всички 21 златни статуетки, връчени на всички светила в българската медицина. Това се случи по време на Годишните национални медицински награди за 2020 година, провела се в края на месец юни. Д-р Сотиров е отличен с приз за Професионално признание - Личен Лекар на годината

В знак на благодарност за признанието, д-р Сотиров написа в социалните мрежи: „Благодаря много на колегите и на организаторите за удостояването ми с тази награда! Всъщност, тя не е само за мен и дори не толкова за мен, тъй като аз съм само част от един добре организиран и сплотен екип от колеги от Националното Сдружение на Общопрактикуващите Лекари в България, затова приемам това отличие, като признание за работата, която върши целият този екип, за да помогне всички общопрактикуващи лекари да преминат безпроблемно през нормативната джунгла на здравеопазването".

Д-р Костадин Сотиров е личен лекар с дългогодишна практика. Към настоящия момент той практикува професията си в пловдивското село Белащица. В годините медикът е изградил голямо доверие към своите пациенти, което популяризира името му сред най-търсените и смятани за компетентни лекари в област Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина