Живите мъртви - в даден момент може вие да сте в главните роли

Автор: TrafficNews 5472
Живите мъртви - в даден момент може вие да сте в главните роли

Живите мърти.

Не американският, а българският сериал.

По дейсвителни случаи.

Нови четири български семейства започват да живеят в българския вариант на „Живите мъртви“. Хиляди други герои вече ги чакат там.

Първата сцена на началния епизод започва с обаждането, че детето им е убито или тежко ранено в болница. Или само е убило себе си. Или че е убило себе си, приятелката си и е изпратило двама приятели между живота и смъртта.

Следващата сцена е как на родителите бият инжекции с успокоителни, за да не се самоубият на момента. После се продължава на антидепресанти с години. Или завинаги.

Следват сцените, в които родителите го виждат размазано в моргата или го получават в затворен ковчег. Защото не са могли да го сглобят за отворен.

Следват серии с погребение, панахиди, паметник и ходене на гробищата доживот. Сериите са безброй.

Серилът е труден дори за гледане, а за живеене е непоносим.

Край няма да има, докато зрителите не осъзнаят, че в следващия момент може да са в главните роли.

И докато не разберат, че животът на децата им зависи и от тях.

Това написа в профила си в социалната мрежа Facebook Нинела Върбанова, съпредседател на сдружение "Ангели на пътя", пише GlasNews.bg. Поводът за публикацията й е жестоката катастрофа в Пловдив, при която загинаха млад мъж на 21 г. и спътничката му на 20 г.

Припомняме, че мощният джип, управляван от 21-годишния мъж, се вряза с висока скорост в дървета. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. "Шести септември". Изненадващо обаче водачът е загубил управление над возилото, качил се е на разделителната линия и с висока скорост се е блъснал в няколко чинара. На задната седалка на джипа са се возили момче и момиче на 22 години - те са в тежко състояние и са хоспитализирани.

Според експертите скоростта, с която се е движил джипът преди катастрофата, е над 200 км/ч.

От МВР съобщиха, че от началото на годината са станали над 2 200 тежки пътнотранспортни произшествия със 120 загинали и над 2 700 ранени. Загиналите на пътя са по-малко с 42-ма души в сравнение същия период на миналата година. 

На 08.06.2024 г. сдружение "Ангели на пътя" организира национален протест в различни градове срещу убийственото бездействие и корумпираните действия на държавните институции, отговорни за (без)опасността на пътя.

Пловдивчанка след сблъсъка на "Руски": Този младеж със същия джип едва не ме уби с детето на ВСИКристиан със зловещ коментар преди катастрофата

Няма опасност за живота на момичето, пострадало при зверската катастрофа на бул. "Руски"Подобрява се състоянието и на момчето

Излезе алкохолната проба на загиналия на бул. "Руски" Кристиан ЕкмекчиянХимическа експертиза за наличие на наркотици все още не е изготвена

Пловдивчани излизат на протест пред КАТ, искат оставката на началника след трагедията на "Руски"От Европейския център по транспортни политики са изпратили писмо до министър Стоянов, с което искат оставката на Красимир Нешев

Д-р Герев за катастрофата на бул. "Руски": Лобното им място трябва да е паметник на глупосттаПоколението Z демонстрира тотална липса на емпатия и страх от закона, казва психиатърът

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина