Жената, крала козметика на Главната в Пловдив, може да се окаже “царска особа“

Автор: Plovdiv Now 9234
Жената, крала козметика на Главната в Пловдив, може да се окаже “царска особа“

Публикацията за възрастна жена, която краде козметика в магазин на Главната, предизвика серия коментари. Наши читатели разпознаха в мургавата жена, която безпардонно прибира бурканче със скъпо мазило, вдовицата на Цар Киро.

Както TrafficNews съобщи, камери в търговски обект на Главната в Пловдив са запечатали възрастна жена да краде козметика. Според предоставената ни информация, жената е задигнала маска за лице на стойност 73 лева.

Действието се развива на 10 ноември, малко преди 13:00 часа (часовникът не камерата е по лятно часово време), докато в магазина има и други клиенти. От  видеозаписа се вижда как жената взима една кутия от рафтовете, след което изважда козметичния продукт и го оставя настрани. След това оставя празната кутия на мястото ѝ, връща се и прибира крема в джоба си. Според авторите на сигнала жената не краде за първи път, тъй като доста умело прикрива действията. От магазина са разбрали чак след няколко дни за липсващия артикул.

„Тази жена най-невъзмутимо краде маска за лице на стойност 73 лв. и се изпарява с бърза крачка. Имаме всички записи на камери, но горчивият ни опит показва, че за дребни суми за кражби, полицаите не си правят труда да правят разследване, затова нека поне чрез вашата медия да се пазят останалите търговци и граждани на Пловдив. Тази жена със сигурност не го прави за първи и последен път!”, написаха от магазина до редакцията ни. 

От видеото наистина личи, че жената, която краде е приофесоналист. Сакото, което носи е с изключително дълги ръкави, което е типично за жените , които се занимават с тази дейност, тъй като ръкавите прикриват ловките им пръсти. 

TrafficNews посъветва потърпевшата собственичка на магазина все пак да подаде жалба до Четвърто районно, на чиято територия е магазина.  

Междувременно се свързахме с бивши полицаи, разследвали джебчийски кражби, които прегледаха видеото и с голяма доза вероятност разпознаха в главната "героиня" съпругата на алхоколния бос Цар Киро. Костадинка е една от най- прочутите джебчийки в България и допреди десетина година "работеше" активно в европейските столици. Залавяна е и е осъждана многократно. Освен с ловкостта си, "царицата" е известна и с любовта си към шапките. 

TrafficNews ще продължи да следи случая. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина