Жена обвинява съседите си в тормоз над животно в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 2660
Жена обвинява съседите си в тормоз над животно в Пловдив

Жена твърди, че съседите й проявяват жестокост над беззащитно животно в Пловдив. Assia Rossi написа в социалната мрежа Facebook, че коте е било упоено и напъхано между метални решетки. По думите й котето е било стресирано. Тя твърди още, че силният стрес у животното предизвикал повръщане, пише glasnews.bg

Жената споделя, че жестокостта е извършена в жилищен блок. От публикацията й не става ясно в кой квартал се е разиграла случката.

"Днес сутринта намерих Джино защипан между тези решетки на площадката на моя апартамент, упоен и изплашен! Злите съседи вчера видяха мен и едни хора, които искаха да го осиновят в градинката зад блока и днес вече извършиха това жестоко упояване и буквално беше набутан между решетките", написа Assia Rossi.

Assia Rossi твърди, че домоуправителката на блока, в който живее, е натикала животното между решетките.

"Тя, заедно със злобната съседка от първия етаж, упои и отрови още две други котетата, за които се грижех. От злоба срещу мен, защото животинките не пречат по никакъв начин! При предишните отравяния, както и сега, се крият", добавя Assia.

Жената добавя още, че получава заплашителни съобщения от сочените за извършители на деянието. Тя е сезирала няколко институции относно твърденията й за насилие над животни, но ударила на камък.

"Сезирах отдел "Екология", полиция, БАБХ, Общински инспекторат, но нито една институция не се задейства в моя защита и на животните също. Слушат лъжите на съседите, подписват си протоколите и така! Съобщавам, че Джино вече не си търси дом. Домоуправителката е прочела моето съобщение и сега събира съседи - съмишленици в нейна защита! Преди да изляза от нас я чух да злослови по мой адрес на съсед и да му казва: "Ти виждаш ли котка? Няма и повърнато, тя е луда и си измисля!". Странно как гадината знае, че котето е повърнало от страх, като аз не съм казвала на никой за това!? Елементарно за досещане!", завършва публикацията си Assia Rossi.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина