Жена направи забележка на неправилно паркирал шофьор със скъпа кола, той я прати в болница

Автор: Ива Модова 5228
Жена направи забележка на неправилно паркирал шофьор със скъпа кола, той я прати в болница

Жена бе нападната и ударена от агресивен шофьор след като му направила забележка пред пловдивски магазин. На мъжа обаче не му се размина и преди дни бе наказан солено от съда. Екшънът се разиграл през лятото в квартал "Кючук Париж".

Две жени и децата им посетили голяма търговска верига на булевард „Македония”. След като напазарували дамите излезли, но точно пред тях, на пешеходната пътека, спяла лека кола и им препречила пътя. Възмутена от наглата постъпка на водача, едната жена отворила дясната врата и попитала шофьора откъде трябвало да премине, като допълнила дали през превозното средство или отнякъде другаде. Водачът я изгледал и отвърнал да минава откъдето си иска. На този отговор, дамата останала безмълвана и тряснала вратата на колата. Ядосан от показните действия на пловдивчанката, шофьорът слязъл, приближил се до нея и я нападнал. Той я дръпнал за ръката, зашлевил я и й забил ритник в лявото бедро. Докато нанасял ударите, обезумелият мъж крещял "Ти знаеш ли колко е скъпа колата, знаеш ли колко пари съм дал за тая кола, ще спирам където си поискам.”

От ритника дамата паднала на земята, а покупките й се разпилели на паркинга. Виждайки как удрят майка му, три годишното ѝ дете се разплакало. Насъбрали се хора, на място пристигнала и съпругата на агресивния господин. Тя го дръпнала и двамата потеглили.

Повикана е била полиция. Униформените посъветвали дамата да си извади медицинско удостоверение и да подаде жалба. Разпитани са били свидетели, прегледани записите от камерите. На следващия ден пострадалата жена посетила болница. Там медиците са констатирали, че тя е с повърхностна травма на главата, контузия на лицето, контузия на ляво бедро и лява мишница, кръвонасядане по ляво бедро.

Не след дълго агресивният мъж е бил установен и му било повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда по хулигански прояви. Преди дни магистратите от Районен съд се произнесоха по казуса. В заседание обвиняемият признал за деянието и изразил съжаление за стореното.  Очевидците на грозната сцена, също били призовани, за да дадат показания какво са видели. След разпитите и след запознаване с всички доказателства, магистратите решиха да освободят от наказателна отговорност мъжа и да го накажат с административна глоба. Размерът на санкцията е 1000 лева, както и разноските по делото. Решението подлежи на протест и обжалване.

Снимка: Илюстративна

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина