Избират най-гостоприемните места за настаняване и забавления в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 9376
Избират най-гостоприемните места за настаняване и забавления в Пловдив

Задава се вълнуващият и празничен „Уикенд в Пловдив“. Фестивалът тази пролет е насрочен за 8, 9 и 10 март. Откриването на събитието ще бъде на 8 март от 16ч. в НБ "Иван Вазов" с изложба на тема "Непознатите къщи из Стария град на Пловдив" и изпълнение на солистите Евгения Ралчева и Михаил Пулиев от Пловдивската опера.

Над 40 участници – хотели, заведения, ресторанти и културни средища, ще разгърнат гостоприемно врати и ще посрещат гостите на града и неговите жители, предлагайки примамливи отстъпки. Посетителите на събитието ще имат възможност да се докоснат до магията на  Европейската столица на културата за 2019г. – Пловдив и да се потопят в невероятната атмосфера на града, да посетят концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкусят от специалитетите в заведенията, да  релаксират  и пренощуват в някой хотел.

Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация и ще ги насочват към обектите.

Организаторите тази година са се постарали да създадат удобни QR кодове, към които достигате до цялата информация за събитието. Те са разположени на хартиената брошура за събитието. Един от QR кодовете ви отвежда към специалната онлайн анкета, в която посетителите могат да гласуват за обекта, който най-много ги е впечатлил по време на събитието. На база резултатите от анкетата ще се отличи най-гостоприемният хотел, заведение и културна институция, а попълнилите анкетната ще участват в томбола с награди: безплатна нощувка за двама в хотел по избор; вечеря за двама; билети за двама за спектакъл по избор; ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури; семеен билет за посещение на музей/галерия по избор.

На официална вечеря на 12 март в КЦ „Тракарт“, ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата.

За да се възползват от предложенията на обектите, посетителите трябва да закупят „уикенд гривна“ от посочените в жълт цвят в картата 12 обекта, а децата до 7 годишна възраст ползват отстъпките на родителите. Ето и обектите:

Туристически информационен център, ул. „Райко Даскалов“ 1;

КЦ "Тракар";

ИЦ "Тракарт";

До Билетен център на Община Пловдив;

Магазин "Биофреш";

Природонаучен музей;

Dwell coffee;

МОЛ "Марково тепе", ет. 1, вход към х-л „Лайпциг“;

Хотел "Интелкооп";

Магазин "LovePlovdiv";

СупаБар;

Wunderbær – Hills Beer Bar & Shop.

В част от обектите гривните вече са пуснати в продажба и може предварително да се сдобиете с тях.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина