За първи път в Пловдив професионални артисти игрят “Импро Театър Vol: Пловдив 2019“

Автор: Plovdiv Now 5042
За първи път в Пловдив професионални артисти игрят “Импро Театър Vol: Пловдив 2019“

„Сцена в джаза" представя на 29 януари 2019 г. от 20:00 ч. в Пловдив „Импро Театър Vol: Пловдив 2019“. Това е първото представление на сцената на Bee Bop Café на група професионални актьори, решили смело да излязат от комфортната си зона и да се забавляват с вас в шоу, където вие задавате мястото на историите и действащите лица.

„Бъдете с нас, за да случим заедно една различна и неповторима вечер! Ако никога не сте били на наше импро шоу, ще видите, че нямаме нито сценарий, нито предварително зададени роли. Вместо това, всичко се измисля на момента. Вие, публиката, давате предложенията. Ние напълно импровизираме сцените на място. Всеки път е различно и спонтанно. Каквото и да се случи, ще се случи само веднъж и специално за вас. Никой не знае какво ще бъде то, но със сигурност знаем, че ще бъде забавно“ разказват организаторите от „Както ви харесва“.

Импро Театър Vol: Пловдив 2019 се осъществява с подкрепата на Letter Collective, които представят Тодор Георгиев и Жаклина Жекова - двама дизайнери в областта на графичния дизайн - типография, летъринг, калиграфия и лого дизайн. Вход свободен!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина