За първи път в Пловдив организират “Вечер на вицовете“! Има и награди

Автор: Plovdiv Now 4171
За първи път в Пловдив организират “Вечер на вицовете“! Има и награди

На 26 януари , точно в 20:00 за първи път в Пловдив ще се проведе  Вечер на вицовете.  Мястото е Vintage House, входът е СВОБОДЕН, а компанията ще бъде порядъчно почерпена с хумор!

Какво ти се прави неделя вечер? Искаш ли да спечелиш каса бира? Мислиш ли, че си душата на компанията? Мъжете или жените – кои са по-добрите разказвачи на вицове?

Все въпроси, на които ще намерят отговор на 26 януари ,заедно с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди  на първия по рода си ВИЦ-БАТЪЛ!

„Каним ви да се включите в популярната форма 1 vs. 1. Разбира се, квалитетното ни и безпристрастно жури ще реши кой е майсторът на вица и кой ще грабне първата ни награда – “Душата на Компанията“ + каса бира! За всеки участник ще има утешителна награда – по  1 студена бира! За всеки неучастник ще има гарантирана забава. Записването става със съобщение на фейсбук страницата на събитието или  на място - 30 минути преди началото на събитието. Бъдете чевръсти, защото местата са ограничени. Първите 8 записали се влизат в надпреварата. Те ще разиграят помежду си познатата система на директните елиминации – четвъртфинали, полуфинал и ГОЛЯМ ФИНАЛ! Всеки ще има до 3 минути време, за да разкаже победен виц на микрофона! Внимание – ще внимаваме за времето!”, разказват организаторите.

В пространството на Vintage House ще бъдат изложени карикатурите на Bobi.In, а всеки който желае може да изпрати свой авторски или пък любим виц на [email protected]  до 00:00ч на 25.01.2019г.

Вечерта ще бъде открита именно с най-добрия изпратен виц – изпратилият го ще може сам да го разкаже (и да си вземе бира на бара), а ако го е срам или го няма, някой измежду водещите ще се нагърби и ще започне батъл.

„ Заповядайте на Вечер на вицовете в Vintage House - там, където времето се измерва с добри вицове, а думите – с гръмогласен смях и бъдете готови за много различни изненади. Няма да бъдат толерирани език на омразата и самоцелната циничност” допълват още организаторите.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина