За априлската ваканция: Почивка в Египет, Китай или Испания излиза колкото във Велинград

Автор: Plovdiv Now 2299
За априлската ваканция: Почивка в Египет, Китай или Испания излиза колкото във Велинград

Остава близо една седмица до пролетната ваканция, а за да се възползват максимално от почивните дни, хората планират почивки у нас и зад граница от рано. Почивните дни са подходящи за планиране на дълъг уикенд, като по този повод TrafficNews направи мониторинг на предложените оферти в туристическите сайтове. В края на март идва и пролетната ваканция за учениците от 1-ви до 11-ти клас, която ще е от 30 март до 7 април включително. За дванайсетокласниците тя ще е по-кратка - от 5 до 7 април включително. 

Платформите предоставят богат избор от предложения за екскурзии и почивки както у нас, така и в чужбина. Цените, които са предложени на наша територия и зад граница са доста сходни, като предложенията включват почивки до Китай, Бразилия, Аржентина, Виетнам, Камбоджа, Карибите, Куба и други екзотични и интересни дестинации. 

Екскурзия до Португалия в Лисабон и Порто за седем нощувки със закуски и вечери в хотел 4 звезди излиза 1909 лева. Подобна е цената и за почивка във Велинград в 4 звезден хотел, но за три дни.

Почивка в Южна Испания, в хотел с 4 звезди с включени 7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса за закуска, обяд и вечеря в Коста дел Сол, с полудневна екскурзия с водач на български език до селището Михас излиза 1359 лева. 

Уикенд във Венеция, Верона и Падуа със самолет и водач с включени 3 нощувки със закуски в четиризвезден хотел плюс пешеходна обиколка във Венеция с местен екскурзовод излиза 979 лева. 

1290 лева пък ще трябва да заделите за почивка в Египет Хургада, отново в четиризвезден хотел, на първа линия с пясъчен плаж, с включени 7 нощувки на база All Inclusive. 

Почивка в Дубай и Аби Даби за 4 нощувки със закуски в хотел в Дубай + 1 нощувка със закуска в хотел в Абу Даби + панорамна обиколка на Абу Даби с посещение на голямата джамия "Шейх Зайед" и новия президентски дворец Qasr Al Watan, с включена входна такса, излиза 1259 лева. 

За седем нощувки във Велинград със закуски и вечери, безплатен СПА пакет, интернет достъп, детски кът, открит и закрит паркинг и туристическа такса, трябва да подготвим 1897 лева. Няма особена разлика и в останалите пакети, които се предлагат във въпросната дестинация. 

Читатели на TrafficNews споделят, че прави впечатление, че предложените оферти у нас за едни от любимите за почивки места като Хисаря, Велинград, Трявна, Пампорово, Банско, както и по Черноморието цените за нощувки в четиризвезден хотел, но за три дни варират между 1000 до 2000 лева. Все още се намират свободни места, но ако искате да гарантирате семейна почивка, то е добре да се възползвате час по-скоро от цените, предложени за ранните записания.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина