Все още е в неизвестност Марин от Пловдив, изчезнал преди 6 месеца, семейството му е отчаяно

Автор: Plovdiv Now 5280
Все още е в неизвестност Марин от Пловдив, изчезнал преди 6 месеца, семейството му е отчаяно

Издирването на пловдивчанина Марин Събев, който е в неизвестност от началото на месец април тази година, все още не е дало резултат. Припомняме, че 47-годишният мъж изчезна няколко дни след преживян силен стрес на работното си място. Това отключило психично заболяване и оттогава той е безработен. На 3 април излязъл от дома си, като си взел само малко пари, ключове и документи.

Семейството на Марин вече е отчаяно и не спира да се притеснява за него. Няколко дни преди да изчезне, Марин говорил на близките си, че им е в тежест и ще се махне.  За последно той бил забелязан преди 2 месеца в Пловдив, близо до моста на ВХВП. Мъжът бил отслабнал, с брада и носел сив шушлеков панталон. Придвижвал се в посока булевард "България", споделя неговата дъщеря Петя в социалните мрежи. Пред наш репортер тя разказа, че баща й е бил задържан два пъти в София, а след това - освобождаван. Това станало на 5-и и 9-и април - часове преди официалното му обявяване за издирване на 10-и април. 

"Единственият начин цялата тази история да приключи с положителен край е колкото се може повече хора да са осведомени за изчезването на баща ми. Моля ви, помогнете, защото искам вече тати да е вкъщи", смята Петя. И апелира всички да споделят информацията за изчезването му. 

В случай, че някой има информация за местонахождението на Марин, може да свърже с близките му на телефони 0888586772 – Станислава и 0884407061 - Петя, или да подаде сигнал в най-близкото РПУ.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина