„Времена и сезони“ - танцовата вечер на балета на Опера Пловдив очаква почитателите през април

Автор: Plovdiv Now 8075
„Времена и сезони“ - танцовата вечер на балета на Опера Пловдив очаква почитателите през април

„Времена и сезони“ е името на танцова вечер по музика на Минкус, Григ, Сен-Санс, Прокофиев и други, с която Опера Пловдив ще зарадва почитателите на балетното изкуство на 29 април 2022 г. от 19:00 ч. в Дома на културата „Борис Хистов“. Поради карантанирани артисти събитието, планувано за 16ти февруари се отмени за новата дата, която е и Международен ден на балета. Всички закупени билети важат без презаверка!

При невъзможност да посетите новата дата, можете да презаверите билета си в срок да 25 февруари за друго събитие от програмата ни. Презаверката се извършва само на касата на Операта .

Ако желаете да върнете билетите си, може да го направите на касата, от която са закупени. За онлайн билети - изпратете имейл на [email protected]

Като комплимент за причиненото неудобство, всички закупили билети за "Времена и сезони" ще получат отстъпка в размер на 50% цената на билета за събитията на Опера Пловдив през месец март.

Тюл и палци, класически и модерни пачки, ритъм и цветове, класика и неокласика, поднесени с намигване от международната балетна трупа на Опера Пловдив.

Хореографията е дело на Боряна Сечанова, Мариана Крънчева, Амедео Джунта.

Балетът на Опера Пловдив ще ви преведе през сезоните и времето с езика и вълшебството на балетното изкуство.

Билети на касата на Операта, касата на Общината и мрежата на Ивентим и онлайн.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина