Влюбени ще си кажат ДА на първата изнесена сватба в Пловдив

Автор: Добринка Димова 4997
Влюбени ще си кажат ДА на първата изнесена сватба в Пловдив

Влюбена двойка подготвя първата изнесена сватба в Пловдив след повече от два месеца, в които страната ни и целият свят се бореха с пандемията от COVID-19. Младите хора ще се врекат във вечна вярност този уикенд, а тържеството им ще е в градината на едно от заведенията в града.

Двамата са имали записана дата за сключване на граждански брак точно в разгара на пандемията, но са я отменили. Сега са избрали да си кажат „Да” на открито, за да не се налага да носят предпазни маски и ръкавици, каквито са изискванията в зала. И да имат тържеството, за което са мечтали.

Общо около 70 двойки в Пловдив са сключили брак от 29 март до момента.  

Вече има доста записвания за изнесени ритуали. Повечето са двойки, който са искали да сключат брак през март или април, но заради неработещите ресторанти са отменили тържествата си за края на май. Градините на заведенията вече са отворени и започваме да правим ритуалите там. Надяваме скоро да започнат да работят и залите вътре и двойките да имат сватбата, за която са мечтали, обясни Чудомира Пинджева, временно изпълняващ длъжността директор на общинското предприятие „Радостни обреди”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина