Вижте Мариан Бачев и Александър Кадиев в невероятната комедия “Аз, досадникът“ тази вечер

Автор: Plovdiv Now 8610
Вижте Мариан Бачев и Александър Кадиев в невероятната комедия “Аз, досадникът“ тази вечер

"Аз, досадникът" е един изключителен спектакъл, в който Мариан Бачев и Сашо Кадиев играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен. Естествено, има и любовен триъгълник.

Гледайте "Аз, досадникът" днес, 31 март 2019 г. , от 19:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов" Автор на комедията е Франсис Вебер. Участват: Мариан Бачев (гост), Александър Кадиев (гост), Николай Сяров, Тихомир Благоев, Димитрина Гинева, Веселин Борисов, Филип Янев

Две съседни хотелски стаи на последния етаж в провинциален хотел с обща врата. В едната стая се намира Ралф - наемен убиец, който има мокра поръчка за ликвидирането на важен свидетел по възлово дело, което се гледа в съдилище извън столицата, поради големия обществен интерес. В съседната стая се намира Франсоа Пиньон - фотограф на свободна практика, който трябва да направи снимките на живота си, свързани с евентуалното покушение срещу споменатия свидетел. Следва класически любовен триъгълник - по стечение на обстоятелствата Луиз - любовта на живота на Франсоа Пиньон - заживява с психиатъра си Едгар и избягват именно в това градче, напускайки Париж, където са живели досега. След като получава отказ по телефона да се видят за малко, само за 5 минути, Пиньон решава да се самообеси - разбира се, несполучливо - в банята. Заради откъртената тръба и последвалото наводнение пристига пиколото, който по неволя прави наемния убиец Ралф съпричастен с драмата на съседа му по стая. Следва поредица от комични перипетии, които не позволяват на убиеца да си свърши работата. Появява се и въпросният психиатър, както и тяхната обща любов - Луиз.

Режисьор на спектакъла е Богдан Петканин, чието дело са и хитовете "Спанак с картофи" и "Горката Франция". 

Билети на каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов", тел. 0894611188

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина