Вижте какво представя ДК “Борис Христов“ утре и вдругиден

Автор: Plovdiv Now 4777
Вижте какво представя ДК “Борис Христов“ утре и вдругиден

На 15 януари от 19,00 часа Дом на културата "Борис Христов" отново представя комедията от Рафи Шарт "Жена ми се казва Борис" на Театрална формация Мелпомена и Театър "Константин Величков"- Пазарджик. Режисьор е Владлен Александров, участват Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков - Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева.

Информация за билети може да получите на телефон 0888673600.

Анотация: Никой няма да иска  да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж (Станимир Гъмов) спасител, в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Румен Угрински). “Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга – любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

На 16 януари отново в Дом на културата "Борис Христов" Ви очаква спектакълът "Шегите, които бог си прави".

Билети - на касата на "Маск Арт" в ДК“Борис Христов“, тел.: 0894/ 61-11-88.

Митко, симпатичният герой и домакин на представлението, отново ни разсмива с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор.
Ще научите защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден Лунохода и каква е причината Колумб да открие Америка. Историите за недоразуменията с неговата прекрасна Райна продължават да бъдат толкова познати и може би затова така истерично смешни. Невъзможността да разберем другия пол минава на друго ниво, когато сексът започва да има цел. И когато тази цел е постигната и Господ ни е дарил със здраво дете, чувството му за хумор се проявява навсякъде.
Предизвикателствата на бащинството ще ви разсмиват и трогват, ще ви накарат да се замислите какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това. Ще ви накарат да повярвате, че бащите са истински герои. Защото трябва да покоряват съвършено нови континенти: бременността, курсовете за бременни, колко естествено е естественото раждане, какво означават физическите изменения при мъжете по време на бремеността на жената, и ще бъде ли някога както преди?
Всички роли – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и разбира се децата, отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и проникновенo и трогващo представление.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина