Виц дуелите с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди в Пловдив продължават

Автор: Plovdiv Now 5352
Виц дуелите с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди в Пловдив продължават

На 8 март, маминия ден , точно в 20:00 за втори път в Пловдив ще се проведе „Вечер на вицовете“ , но вече с новото си име „Виц дуели“. Мястото е бар "Мармалад", началото е 20 часа, като вратите ще са отворени още в 19 часа.

Организаторите Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди канят всички желаещи да се включат в популярната форма 1 vs. 1. Разбира се, квалитетното  и безпристрастно жури ще реши кой е майсторът на вица и кой ще грабне първата ни награда – “Душата на компанията“ + каса бира.

За всеки участник ще има утешителна награда – по 1 студена бира! За всеки неучастник ще има гарантирана забава. Записването става със съобщение на страница на събитието или на място - 30 минути преди началото.

Първите 8 записали се влизат в надпреварата. Те ще разиграят помежду си познатата система на директните елиминации– четвъртфинали, полуфинал и ГОЛЯМ ФИНАЛ!

Всеки ще има по 3 вица на микрофона за да продължи напред! Разбира се и тези , които искат просто да разкажат виц , ще имат тази възможност. Освен всичко, можете да  изпратете свой авторски или пък любим виц (само внимавайте да не е стар) на мейл: [email protected] до 00:00ч на 07.03.2019г.
вечерта ще бъде открита именно с най-добрия изпратен виц – изпратилият го ще може сам да го разкаже (и да си вземе бира на бара), а ако го е срам или го няма, някой измежду водещите ще се нагърби и ще започне дуела или иначе казано надвицването.

Тези и още много изненади очакват публиката на 8 март в клуб "Мармалад" - там, където времето се измерва с добри вицове, а думите – с гръмогласен смях и бъдете готови за много различни изненади.

Организаторите предупреждават, че няма да бъдат толерирани езикът на омразата и самоцелната циничност.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина