Четири “вкусни“ изложби превземат панаирното градче през февруари

Автор: Plovdiv Now 4729
Четири “вкусни“ изложби превземат панаирното градче през февруари

Международна изложба за лозарство и винарство „Винария“ ще се проведе  от 19.02.2020 г. в до 23.02.2020 г. в Международен Панаир Пловдив. „Винария“ се утвърди като едно от най-престижните изложения за бранша в Източна Европа. Тя е върхово събитие за винената индустрия в България със своя модерен подход за представяне на технологии, оборудване и продукти.

Организира се от Международен Панаир Пловдив, съвместно с Националната лозаро-винарска камара (НЛВК) и се провежда под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите. Изложбата е изключително полезна за собственици и мениджъри на винарски изби,  обекти за търговия на дребно, специализирани и онлайн магазини, супермаркети,  фирми за търговия на едро с вина и спиртни напитки, ресторанти, клубове, барове, дискотеки, хотели. Тя е място за контакти на професионалисти -  енолози, технолози и дегустатори,  журналисти от специализирани медии и организатори на събития.

Основните браншове, застъпени в изложбата са:  Вино и високо алкохолни напитки;  Машини, технологии, материали и услуги за винопроизводство; Разсад, технологии, оборудване, услуги и материали за лозарството;  Опаковки и етикети;  Винен туризъм; Специализирани медии;  Специализиран софтуер;  Търговия с вино и високо алкохолни напитки. Провежда се паралелно с Международната селскостопанска изложба АГРА и Международната изложба за храни, напитки, опаковки, машини и технологии "Фудтех“ и „Вкусове от Италия“.

Изложбите показват последно поколение технологии, техника, продукти и услуги по цялата верига от полето до трапезата. Предлагат ефективна платформа за бизнес и реклама, тъй като привличат многохилядна специализирана публика.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина