Виенски офицерски бал с благотворителна кауза организират в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 8344
Виенски офицерски бал с благотворителна кауза организират в Пловдив

ЕСК "Морски сговор", Бригада "Специални сили" и СНЦ "Танцов център Ла Фамилия" канят на ежегодния Виенски офицерски бал, който се провежда с благотворителна кауза в подкрепа на децата на специалните сили. Тази година, балът ще се проведе на 17 януари от 19:30 часа в хотел Тримонциум, ресторант Амбасадор.

Обявеният дрескод е "Formal Wear" - официално вечерно  облекло, включващо дълги рокли за дамите и официални мъжки костюми или смокинг за господата.

Събитието се организира от Елитен Спортен Клуб ,, Морски сговор‘‘.Тази традиция датира началото си от 2 февруари 1930 година. Тогава командващият пловдивския гарнизон генерал Куцаров е провъзгласен за почетен член на Народен Морски Сговор.  

След официалната част, на която се връчват и почетни отличия, офицерите и бизнесмените, придружавани от своите съпруги, се отдават на тържествената част , танци и забавления. Военен духов оркестър и танцова програма , представена от група ,,La Familia’’ се грижат за доброто настроение на гостите.

Цената на благотворителния куверт е 60 лева . Продажбата на куверти и повече информация за събитието , желаещите могат да намерят  в залата на Танцов център „Ла Фамилия” и на телефони: 0896868075 - Златка Ангелова  и 0894511505 - Ива Морфин

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина