Възрастен човек има нужда от помощ, пожар унищожи дома му

Автор: Plovdiv Now 4313
Възрастен човек има нужда от помощ, пожар унищожи дома му

Пожар изпели дома на мъж, живеещ в Пазарджишко, а сега той има нужда от помощ.

Домът на Иван Ненчев в село Славовица пламнал на 2 май. За щастие 74-годишният мъж се спасил, но цялото му имущество изгоряло. В момента живее в изоставена къща, в която обаче няма условия. "Той се нуждае от неща от първа необходимост, съдове, хранителни продукти, мебели, дрехи, строителни материали, за да се ремонтира поне една стая където да живее. Както и от помощ при ремонта ако се съберат средства", пише Силвия Шуманова. 

Граждани планират да поставят кутия за дарения в кафето на село Славовица, а там хората може и да се запознаят с Иван, който е силно разстроен от сполетялата го трагедия. "Винаги сте били хора с големи сърца и съпричастни... Вярвам, че и този път ще е така. Благодаря ви от сърце и бъдете здрави!", завършва авторката на публикацията.

Вижте историята на потърпевшия Иван Ненчев, споделена от Силвия Шуманова:

"Привет! Пожар изпепели дома на възрастен мъж! Позволявам си да отправя настоящия апел за помощ и подкрепа на нашия съгражданин Иван Ненчев. Той е на 74 години от село Славовица, и живее сам. Човекът е възрастен и силно разстроен от трагедията,  чийто единственият му дом беше напълно унищожен от възникналия пожар на 2 май. В пожара изгоря цялата къща, всичките му дрехи, мебели, покъщнината.

В момента се е настанил в една изоставена къща, в която няма нищо. Получил е няколко дрехи и завивки, но се има нужда от вашата подкрепа! Той се нуждае от неща от първа необходимост, съдове, хранителни продукти, мебели, дрехи, строителни материали, за да се ремонтира поне една стая където да живее.Както и от помощ при ремонта ако се съберат средства!

Своята подкрепа може да пуснете в кутия, която ще сложат в кафето на селото (Точно на центъра на с. Славовица се намира) и пак там може да получите повече информация за Иван и да се запознаете с него. Винаги сте били хора с големи сърца и съпричастни към бедите на своите съграждани, и винаги са давали своята в помощ на пострадали - всеки според възможностите си. Вярвам, че и този път ще е така.Благодаря ви от сърце и бъдете здрави!"

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина