Валентин Танев и Мария Сапунджиева играят под тепетата “Помощ! Не мога да плувам!“ СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 6147
Валентин Танев и Мария Сапунджиева играят под тепетата “Помощ! Не мога да плувам!“ СНИМКИ

 „Помощ! Не мога да плувам!“ е името на забавната комедия, с която Драматично-куклен театър "Иван Димов" Хасково гостува в Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“ .

Постановката е на Валентин Танев, който заедно с невероятните си колеги Мария Сапунджиева, Георги Кадурин и Мариана Миланова се превъплъщава в разнородни, но и удивително приличащи си образи.
Знаете ли, казват, че човекът е единственото живо създание, способно да се смее и тази способност ни разграничава от по-низшите форми на живот. Мисълта на Чехов е червената нишка, която минава през целия спектакъл.
Пиесата  е блестяща комедия, а смехът е не само разтоварващ, но и оздравителен. Приемете голяма порция веселба, гарнирана с дълбока мъдрост!

Пиесата е по текстове на  Нийл Саймън и А. П. Чехов, режисьор – Валентин Танев, декорът е на Николай Нинов, костюми- Мария Диманова.  Представлението ще се играе на 17 февруари от 19 часа в ДК „Борис Христов“.  Билети се продават  на касата на "Маск Арт" в ДК "Борис Христов, тел.: 0894/ 61-11-88

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина