Ути Бъчваров и неговият екип приготвиха най-големия бургер, правен досега в България, по време на изложението за СТЕКСПО 2019, което се провежда в Международен панаир Пловдив. Кулинарното изкушение тежи 15 килограма. Ути го качи на огромно барбекю с диаметър близо два метра заедно с Нанси Шилър, президент на фондация „Америка за България“, която беше сред официалните гости за откриването на 4-ото издание на Специализираното изложение за месодайно говедовъдство. Екипът на кулинарния виртуоз приготви и над 500 бургера с общо тегло 140 килограма. Месото за тях, както и за мегаварианта, е телешко, то е зряло 45 дни и обработено по специален начин, за да се изразят всички вкусови качества, обясни Ути. Посетителите на изложението с наслада опитаха бургерите, които бяха поставени в питки и гарнирани с български сос с печени чушки. Менюто на Ути включваше също супа от „телешки тръбни кости“, както самият той поясни. Преди да поднесе на публиката своите специалитети, Ути Бъчваров поздрави участниците в СТЕКСПО 2019, чийто организатор е Асоциацията за развъждане на месодайни породи говеда в България.