Уплашена пловдивчанка слезе пред блока след труса, глобиха я!

Автор: Plovdiv Now 3822
Уплашена пловдивчанка слезе пред блока след труса, глобиха я!

Двоен стрес е изживяла Емилия Григорова по време на земетресението, което разлюля Пловдив и региона вчера. След като усетила труса, пловдивчанката излязла притеснена от апартамента си и седнала на пейка пред блока. Докато се окопити от случващото се обаче, оттам минал патрул на полицията и Емилия се сдобила с акт.

„ЗАБРАНА ЗА ЗАМЕТРЕСЕНИЕ!!! Не знам точно как да опиша ситуацията в, която попаднах днес! Заради това, че по време на земетресението в Пловдив слязох на пейката пред блока, ми беше съставен въпросният акт с обяснението, че не е трябвало да сядам, а да се разхождам! Абсурдите нямат край!”, написа в социалната мрежа жената.

Пред наш репортер тя уточни, че е била без маска. „Това беше няколко минути след земетресението. На мен всичко ми трепереше, затова седнах на пейката пред блока сама. Отговорът им беше, че трябвало да се разхождам, а не да стоя, дори да не ми е добре”, обясни жената.

Очакваме становището на полицията по този казус.

Припомняме, че друг пловдивчанин бе сред последните глобени заради липса на маска, два часа преди оповестяването на министерската заповед.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина