Удар на пловдивската полиция! Хванаха петима с дрога за един ден

Автор: Plovdiv Now 4069
Удар на пловдивската полиция! Хванаха петима с дрога за един ден

Петима млади мъже се озоваха в арестите на две от районните управления в Пловдив през изминалото денонощие. У тях са намерени и иззети наркотични вещества. 

В четири от случаите е открита марихуана, а в един - амфетамин. Проверките са извършени на 6 май, а за престъпленията са образувани бързи производства по Наказателния кодекс.

В 19,30 часа на булевард «България» автопатрул на Трето РУ е извършил проверка на 35-годишен криминално проявен пловдивчанин. В себе си мъжът е имал полиетиленов плик с 5,32 гр.марихуна. Служители на криминална полиция в Четвърто РУ пък при извършена проверка на булeвард «Шести септември» са установили и задържали 27-годишен мъж също с марихуана, с тегло 0,57 грама.

Полицейски служители от същото райнонно са намерили марихуана в още двама 24-годишни млади мъже. Проверките са извършени на булевард «Марица» и булевард «Княгиня Мария Луиза». Откритото количество наркотик и в двата случая е над 5,0 грама.  

Досъдебно производство за престъпление, свързано с притежание на наркотици, е започнато и срещу 32-годишен мъж, който е задържан в апартамент в ЖК «Тракия». В 19,45 часа на 6 май от жилището на мъжа в блок 96 е иззет 1,78 грама амфетамин.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина