Трите красавици - Николета Лозанова, Александра Петканова и Диляна Попова се събраха

Автор: Валерия Василева 38300
Трите красавици - Николета Лозанова, Александра Петканова и Диляна Попова се събраха

Трите грации - Николета Лозанова, Александра Петканова и Диляна Попова се събраха. Причината е приказна фотосесия, която те заснеха в началото на есента. 

Родните хубавици позират пред обектива облечени в дълги официални рокли на известен бранд, който притежават неповторим дизайнерски почерк.

Николета Лозанова е облечена в черен тоалет, покрит с пера, а Алекс Петканова и Диляна Попова позират в нюд рокли, също украсени с нежни орнаменти. 

Стара дървена постройка и бали сено са част от интериора, като до момента в социалните мрежи е излезнала само една снимка от фотосесията. 

Най-интересното около трите грации в момента: 

Николета Лозанова

Красивата пловдивчанка работи върху стартирането на собствена козметична линия. След като пусна собствена линия бельо и бански, на пазара съвсем скоро факт ще стане и новият й проект.

Днес е специален ден за Николета, защото сестра й Велина празнува рожден ден. Плеймейтката не пропусна да я поздрави със стори в Интаграм, като написа, че много я обича.

Диляна Попова

Магнетичната българска актриса се радва на успехите на филма "Завръщане", който направи своята премиера преди броени дни.

Снимка:Стелиян Стоименов

Най-новата българска продукция е дело на Ники Илиев. В своя интервю, актрисата Диляна Попова разказа, че историята във филма е за 4 момчета, приятели като малки и едно момиче, което е петият член на бандата. Те се разделят, срещат се пак след 25 години и две от момчетата, които много са харесвали момичето като малки, са любопитни да видят как изглежда, дали още е красива.

Във филма името на момичето е Лора, едно от любимите женски имена на Диляна Попова.

Александра Петканова

Алекс Петканова успешно продължава кариерата си на модел, като от ден на ден става рекламно лице на все повече модни и козметични марки. Заедно с нейната половинка Даниел Петканов развиват собствен влог и радват своите последователи с колоритни видеа, като последното такова е заснето в Барселона. 

Наред с всичко това, те успешно отглеждат своя син Габриел, който вече е звезда в Инстаграм и има над 100 хиляди последователи в профила си. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина