Трима с белезници заради дрога в Пловдив, има и шофьор

Автор: Plovdiv Now 4834
Трима с белезници заради дрога в Пловдив, има и шофьор

Криминалисти от Шесто РУ при проверка на улица „Ландос“ в Пловдив са задържали 25-годишна жена, криминално проявена и осъждана. В дома й униформените са открили блистер с клоназепам. Теглото на рисковото наркотично вещество е 1,730 гр. Жената е задържана в ареста за срок до 24 часа, а след доклад на дежурен прокурор при Районна прокуратура Пловдив е било образувано и досъдебно  производство.

В ареста на Шесто РУ за срок до 24 часа е бил задържан и 21-годишен младеж от Пловдиву когото полицейски служители са открили саморъчно свита цигара. Младият мъж е бил спрян за проверка на улица „Крайна“ в кв. Столипиново. Експертна справка установила, че цигарата съдържа тютюн и „Пинака“- друг нов вид синтетичен наркотик. По случая също е започнато досъдебно производство.

На кръстовището между бул. „Васил Априлов“ и булевард „България“ автопатрул на Трето РУ е спрял за проверка влекач „Волво“с прикачено полуремарке. Превозното средство е било управлявано от 40-годишен криминално проявен мъж. При извършената проверка на водача с полеви тест за употреба на наркотици е била отчетена употреба на амфетамин. Нарушителят е задържан в ареста за срок до 24 часа. Работата продължава под наблюдение на прокуратурата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина