Три жени и малко дете са пострадали в пътни произшествия в Пловдив за последното денонощие

Автор: Plovdiv Now 3694
Три жени и малко дете са пострадали в пътни произшествия в Пловдив за последното денонощие

Малко дете и две млади жени са пострадали при пътно произшествие в Пловдив снощи. На кръстовището между улица „Владивосток“ и булевард „Шести септември“ лек автомобил „Фолксваген“ е предприел ляв завой и отнел предимството на лек автомобил „Шевролет“. това се е случило в около 21,10 часа. В болница били транспортирани 3-годишно момиченце, возило се във втората кола, както и две млади жени на 18 и 22 години от първата.

След прегледите под лекарско наблюдение е оставена 22-годишната, а останалите пострадали са освободени за домашно лечение. Двамата шофьори са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. Случаят е отработен по административен ред.

Друга пловдивчанка също е в болница след катастрофа вчера в Пловдив, като този път пострадалата е пешеходка. На кръстовището между булевардите „Цариградско шосе“ и „Освобождение“ в 21,45 часа лек автомобил „Форд“ е ударил пресичащата пътното платно 48-годишна жена.  Пострадалата е оставена под лекарско наблюдение с контузии по тялото. Отрицателна е алкохолната проба на шофьора на колата. По случая е взето административно отношение от служители на сектор „Пътна полиция“.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина