Травестит от Пловдив измами салони за красота, отива на съд

Автор: Ива Модова 1044
Травестит от Пловдив измами салони за красота, отива на съд

Травестит от Пловдив измами салон за красота с над 1600 лева. Мъжът, който се изживява като транссексуален, се е подложил на няколко процедури, но без да си плати. Той посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и извършвали различни манипулации за поддържане на прическата.

Тъй като подобни процедури изисквали много финансови средства, травеститът успявал да заблуди фризьорите и управителите на салоните за красота в намерението си да заплати услугите им, като същевременно бягал и напускал салона, без да извърши това.

Днес Севдалин Асенов трябваше да се изправи пред съда, с обвинения за измама. В залата на Районен съд обаче транссексуалният пловдивчанин така и не се появил.

Той не е редовно призован, а уведомлението му не е върнато. В залата липсваше и представител на измамения салон, но в деловодството на съда все пак е постъпил иск за конституиране на дружеството като граждански ищец.

Поради липсата на обвиняемия, ход на разпоредителното заседание не бе даден. През август Асенов отново ще бъде призован, като присъствието му се оказва задължително. По думите на прокурор Илиева в случая се касае за тежко престъпление.

Снимка: илюстративна.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина