Транспортират в София пострадалия в катастрофата лекар на президента

Автор: Plovdiv Now 17974
Транспортират в София пострадалия в катастрофата лекар на президента

Транспортират от Пловдив в София лекаря от екипа на президента Румен Радев. Медикът пострада при катастрофа на един от изходите на града. Както съобщихме, инцидентът стана малко след 10 часа тази сутрин край разклона за село Скутаре. Ударът е между камион и колата на НСО.

Лекарят бе приет в пловдивската университетска болница "Св. Георги" със счупена раменна става.  При инцидента пострада по-леко и друг служител от НСО.

„Автомобилът на НСО, който пътуваше пред нас претърпя инцидент, след като изскочи камион, който предприе изпреварване. Лекарят, който пътуваше в автомобила пострада, като има лека фрактури на лакътна става, още едно момче от екипа има нараняване по главата, но не е тежко“, заяви президентът Румен Радев.

Той направи коментар и на движението в Пловдив. „Явно движението в Пловдив е доста натоварено. Това е индустриален град и привлича много фирми, а това е тежка товарна техника, която се движи по пътищата и трябва да се внимава. Крайно време е да се решат въпросите с обходните пътища на Пловдив, това беше в най-тесният участък от пътя“, добави още Радев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина