Тотев: 80% от пловдивчани смятат, че градът се развива ВИДЕО

Автор: Благовест Андонов 3871
Тотев: 80% от пловдивчани смятат, че градът се развива ВИДЕО

Фразата „Два мандата стигат”, която бе изстреляна от кмета Иван Тотев преди месеци, постави началото на вълна от спекулации в политическите централи под тепетата. До изборите остава по-малко от година, а основните играчи на политическата сцена се открояват. Застава ли и днес кметът Иван Тотев зад думите „Два мандата стигат” и ще бъде ли кандидат за кмет на изборите през 2019 година?

 „Иван Тотев е лицето на управлението - кмет, председател на ГЕРБ – Пловдив, но зад мен стои цяла партия. В момента Пловдив се управлява от ГЕРБ с подкрепата на партньори, но ние взимаме политическите решения – реализираме големите проекти, ние изпълняваме нашите ангажименти към пловдивчани и променяме града. Това не се прави само от Иван Тотев, зад мен има много хора, които работят за тази промяна”, каза градоначалникът.  Той каза, че най-важното е след изборите през октомври догодина е ГЕРБ да продължи да управлява Пловдив.

„Когато правим социологически проучвания, нещата са много интересни, между 70% и 80%  са убедени, че градът се развива! Такъв процент в България никога не е имало,  толкова много да  мислят нещо такова и то да е положително. Те дали го осъзнават или не, дали го признават или не, е друга тема, но това, което се случва е благодарение на  управлението на ГЕРБ, факт!

Дали ще бъда аз кандидат или друг, това никой не може да ви го каже, или ще ви излъже. На всеки три месеца правим проучвания. Имаме и  много важни избори през май – за европарламент. Сега имаме едни очаквания, ами ако резултатите не ги оправдаят?”, каза кметът. Той допълни, че всички решения за кмет, районни кметове, общински съветници ще се вземат през юни и дотогава нищо няма да се знае.

„Моето вътрешно усещане ще си го кажа в партията.Тук не е въпросът дали Иван Тотев иска да стане кмет, всичко е доста по-голямо като мащаби. Ние сме голяма партия, която работи в екип и прави тази промяна, която всички виждат.

Аз съм пловдивчанин! Тук съм роден, баща ми е роден тук, дядо ми е дошъл в началото на XX  век, a аз искам най-доброто за Пловдив. Всички тези проекти, които започнахме, ще се случат!”, завърши кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина