Тони Димитрова води в Пловдив разградската филхармония и бенд за бутиков спектакъл

Автор: Plovdiv Now 6033
Тони Димитрова води в Пловдив разградската филхармония и бенд за бутиков спектакъл

Чаровната певица и любимка на публиката от всички възрасти Тони Димитрова гостува отново в Пловдив с бутиков музикален спектакъл „Моите неизпратени писма” на 30 януари от 19:00 часа в Дом на културата "Борис Христов" – Пловдив. Спектакълът е в съпровод на Разградската филхармония "Проф.Д.Ненов", под диригентството на  Левон Манукян и с участието на бенд група в състав: Росен Сеновски - китара, Мирослав Станчев - бек вокал, Даниел Желев - ударни, Ивелин Дуков – пиано. Сценарият на спектакъла е на Юлия Манукян, а режисьор е Тодор Мадолев.

Както се пее в песните на Тони, тя е тази, която не следва пътища, a върви там, където няма път и оставя следи.Омагьосваща, неповторима, винаги различна. В този спектакъл посланието и дълбочината на нейните писма отново се опитват да спрат мига с вечните й хитове „Ах,морето”, „За тебе хората говорят”, „Обещания”, ”Танго в полунощ”... и много други!

Публиката ще чуе най-хубавите песни на неповторимата Тони Димитрова, която създава атмосфера, изпълнена с топлина и обич.

Билети за концерта „Моите неизпратени писма” се продават в Билетен център Пловдив, пл. Стефан Стамболов 1, пред общината.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина