Тигран Торосян представя тази вечер моноспектакъла “Изрод“ онлайн от Пловдив

Автор: Plovdiv Now 16349
Тигран Торосян представя тази вечер моноспектакъла “Изрод“ онлайн от Пловдив

Сцена в Jazz-a и BeebopCafe TV представят "Изрод" моноспектакъл на Тигран Торосян (излъчване на живо онлайн) https://beebopcafe.tv/event/tigran-torosian-izrod тази вечер в 19 часа.

Един млад латинос и неговата изповед в страната на неограничените възможности....Една автобиография-скандална, шокираща и безмилостна.... Едно самотно дете, което вечно ще търси обичта на баща си....И накрая една мечта, муза......

"Изрод" е забележително саркастична автобиографична изповед на един млад латино в страната на неограничените възможности, от детството до неговия първи сблъсък с шоубизнеса.

Тигран Торосян е роден 10 юли 1983г. Завършва НАТФИЗ "Кр. Сарафов" през 2005 г.в класа на проф. Пламен Марков, специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър". От 2005 г.до 2008 г. е актьор в ДТ "Гео Милев".

От 2008 г. е в трупата на Театър "Българска армия". След края на представлението ще разговаряме с Тигран Торосян за това как се адаптира в настоящата ситуация. Сцена в Jazz-a e платформа за съвременни сценични форми, случващата се в Bee Bop Café, с финансовата подкрепа на Национален Фонд "Култура"!

Билети за представлението можете да закупите тук- https://beebopcafe.tv/event/tigran-torosian-izrod

Дата 13/12, неделя, начало: 19:00ч., цена на билет: 10лв.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина