Театър „А`парт” кани на изложба на три „театрално проявени” жени

Автор: Plovdiv Now 5254
Театър „А`парт” кани на изложба на три „театрално проявени” жени

В навечерието на Международния ден на жената – 08.03.2019 г. Театър „А`парт” Пловдив представя в рамките на програма „Пловдив - Европейска столица на културата 2019”  изложбата „Жената Х 3  (Театрално проявени)”.

Какво се случва, когато събереш три жени „театрално проявени”, но и майстори в областта на  изобразителните и приложни изкуства?

„Заподозрените” са Мая Мечева от гр.Кърджали, която е художник - живописец, учила и в Театрална студия „А`парт”Пловдив. Втората е Анна Спасова от гр. Свищов. Тя е художник - керамик, участва в ДУКС „Антика” – група за исторически възстановки на военното дело, бита и ритуалите на античния свят. Третият „заподозрян“ е Ваня Давчева от гр. Пловдив . Тя е художник, който работи в областта на текстила. Учила в Театрална Студия „А`парт” Пловдив,  едновременно с това е и актриса в спектакли на Театър „А`парт”.

Художественото триединство и връзките с театъра разкриват различни лица на жената - творец  в една художествена акция. Събраните „доказателства” може да видите от 09 до 18.03.2019 г. в залата на Театър „А`парт” Пловдив, пл. „Съединение” № 3.

Откриването на изложбата е на 09.03.2019 г. в 18.00 часа. Организаторите от Театър „А`парт” Пловдив ви очакват като  „защитени свидетели” на това вълнуващо събитие. Изложбата може да видите всеки ден от 16.00 до 19.00 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина