Тази вечер в “Приятели зад бара“ питиета налива художникът Наско Хранов СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 7135
Тази вечер в “Приятели зад бара“ питиета налива художникът Наско Хранов СНИМКИ

Тази вечер в инициативата на Rock'n'Bar БезистенЪ "Приятели зад бара", питиетата на гостите ще налива лично обичаният и талантлив пловдивски художник Атанас Хранов, подпомаган от младата журналистка Виктория Петрова.

Те са  кръстили тандема си „Морякът и Русалката“ и ще представят алкохолно лирическо отклонение - Йо-хо-хо и бутилка ром или перно! Очакват приятели, случайни посетители и любители на класните питиета от 19,00 до 23,00 часа, като обещават много добро настроение, качествена музика и приятно прекарване. Припомняме ви, че по традиция 20% от оборота на заведението от всички вечери на "Приятели зад бара" отиват за благотворителна кауза. 

Рубриката "Приятели зад бара" започна преди няколко месеца с идеята всяка неделя личности от различна професионални сфери да бъдат гост-бармани в заведението, като 20% от оборота от вечерта отива за благотворителна кауза, която бива избрана от гости и посетители в края на всеки сезон на изданието. На края на 2018 бяха дарени средства за деца и младежи с физически увреждания от сдружение "Различни, но равни", като каузата бе избрана с над 200 гласа измежду 6 различни варианта.

Миналата неделя, лично кметът на Пловдив Иван Тотев застана зад бара на пловдивския рок бар "БезистенЪ". Над 4 часа той държеше нещата зад дървения тезгях под стриктен контрол, като изпълняваше всички поръчки и стриктно извършваше целия наръч от дейности, които влизат в трудовата характеристика на един барман - от полиране на чаши, през активен разбор с всеки клиент, до сипване на питиета и вдигане на наздравици. Равносметката е над 100 разляти Guiness-a с по-малко от пръст пяна и над 900 лева събрани за благородна кауза, която ще бъде избрана от всички гост-бармани и посетители на заведението в края на сезона. Бакшишът на Тотев е бил много солиден, издадоха от заведението. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина