Тази вечер Античният театър ще се превърне в боксова арена с шоуто “Духът на България”.

Автор: Plovdiv Now 12286
Тази вечер Античният театър ще се превърне в боксова арена с шоуто “Духът на България”.

Тази вечер Античният театър ще се превърне в боксова арена в боксовата гала вечер “Духът на България”. Шоуто започва от 19:30ч. За първи път Античният театър ще приеме боксови срещи от подобен ранг. Освен боксовите срещи зрителите ще могат да видят и едни от най-популярните имена на българската музикална сцена като 100 кила, Павел и Венци Венц, Deep Zone Project, Нина Николина, формация “Жарава” и актьорите Веселин Плачков и Янко Лозанов. Водещи на събитието ще бъдат Орлин Павлов и Мария Силвестър.

“Духът на България” ще бъде първата по рода си боксова вечер, която ще съчетава спортна, музикална и театрална програма. Специален гост на събитието ще бъде Тервел Пулев, очаква се и най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев също да уважи боксовата гала. 

Общо осем срещи ще могат да видят зрителите на боксовата гала, а основният сблъсък ще бъде кикбоксова среща между българина Стоян Копривненски и румънеца Кристиан Милеа. На ринга ще излезе и румънецът Богдан Дину, който озори сериозно Кубрат Пулев миналата година, той ще се изправи срещу Франк Блуемле от Германия. Спаринг партньорът на Александър Поветкин - Игор Шевазудтский от Украйна ще се бие срещу Аднан Дероня от Босна и Херцеговина.

Надеждата на пловдивския бокс Пенчо Цветков ще се изправи срещу Мирослав Николов. Джоана Нуамеруе ще се изправи срещу испанката Шейла Мартинез в единствения женски сблъсък на вечерта. Йосиф Панов - Пепелянката ще се бие срещу Муса Гари от Франция.

Вчера на Римския стадион се проведе и официалният кантар преди събитието. Боксовата гала вечер ще бъде предавана на живо по най-голямата американска спортна телевизия ESPN, в българския ефир ще бъде на живо по Нова спорт. Румънската телевизия PRO TV също ще предава битките от Античния театър. 

Вратите за зрителите ще отворят в 18:30ч. Стартът на шоуто ще бъде в 19:30ч. 

Ето и пълната програма на двубоите: 

Среща №8 (кикбокс) Стоян Копривленски - Кристиан Милеа (Румъния)

Среща №7 Йосиф Панов - Муса Гари (Франция)

Среща №6 Богдан Дину (Румъния) - Франк Блуемле (Германия)

Среща №5 Игор Шевазудтский (Украйна) - Аднан Дероня (Босна и Херцеговина)

Среща №4 Пенчо Цветков - Мирослав Николов

Среща №3 Джоана Нуамеруе - Шейла Мартинез (Испания) 

Среща №2 Даниел Бучиуч (Румъния) - Ласло Фекете (Унгария)

Среща №1 Борислав Велев - Ясмин Дамянович (Босна и Херцеговина) 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина